شنبه 03 آبان 1404
EN

خبرگزاری

اولویت های جدید نیز فرصت پیش ثبت نام برای حج تمتع 1405یافتند+جزییات

  • 29 مهر 1404
  • 08:52
  • 0 دیدگاه
  • 52 بازدید
  • Article Rating
درحالی که همچنان فرصت پیش ثبت نام در سامانه «حج من» برای دارندگان قبوض ودیعه گذاری تا پایان آذر ماه 86 فراهم می باشد ، سازمان حج و زیارت در اطلاعیه ای از اولویت های جدید نیز دعوت به عمل آورده تا براساس زمانبندی تعیین شده در پیش ثبت نام شرکت کنند.

سازمان حج و زیارت اعلام کرد؛
پیرو اطلاعیه قبلی درخصوص پیش ثبت‌نام از واجدین شرایط اعزام به حج تمتع سال 1405، به اطلاع هموطنان و دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع وفق جدول ذیل میرساند که به منظور ایجاد زمینه جذب متقاضیان تشرف از سایر اولویت‌های ثبت‌نامی، علاوه بر اولویت های قبلی ، این امکان فراهم شده است که این دسته افراد نیز با مراجعه به سامانه پنجره واحد حج و زیارت به نشانیMy.haj.ir نسبت به انجام پیش ثبت‌نام و واریز وجه مطابق با ضوابط و شرایط اعلام شده در اطلاعیه قبلی این سازمان که با مراجعه به پایگاه خبری این سازمان به نشانی: haj.ir قابل مشاهده است، تا سقف سهمیه تخصیصی به استان ها برای اعزام به حج تمتع سال آینده اقدام نمایند.

بدیهی است باتوجه به تعداد سهمیه تخصیصی روادید به کشورمان، با تکمیل ظرفیت ثبت‌نام در هریک از تاریخ‌های ذیل‌الذکر، عملیات پیش ثبت‌نام متوقف خواهد شد.

+ زمانبندی پیش ثبت نام اولویت های جدید براساس تاریخ ودیعه گذاری
1-دارندگان قبض ودیعه گذاری حج تمتع تا تاریخ 1386/10/30از ساعت ده صبح روز سه‌شنبه 1404/07/29
2-دارندگان قبض ودیعه گذاری حج تمتع تا تاریخ 1386/11/15از ساعت ده صبح روز شنبه 1404/08/03
3-دارندگان قبض ودیعه گذاری حج تمتع تا تاریخ 1386/11/30از ساعت ده صبح روز سه‌شنبه 1404/08/06

مدیر ارشد امتیاز به خبر :

آرشیو اخبار